Antraciet grijs Schutting zicht dicht, ROL 2,5 m2 19 cm Antraciet Grijs Voor uw tuinpoort.

€39,95 €25,00
Artikelnummer: 5245-ekoband.PP.1/4 7015

Gipea Ekoband PP line voor vandaag uw schutting zicht dicht schutting: Instructiefilmje Gipea

 

Gipea-band is een kunststofproduct voor het dichtmaken van tuinafscheidingen uit gaas of staalmatten. Het is onderhoudsvrij, kleurvast, milieuvriendelijk en heel eenvoudig aan te brengen.
1/4  Rol is circa 12 meter lang en goed voor 2.5 vierkante meter
De rollen 19 cm zijn de ideale manier om uw poort of hek af te sluiten met de garantie op privacy.


Onze zichtlamellen en kunsthagen van zorgen in een handomdraai voor privacy in de tuin. De lamellen beschermen tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Door hun ontwerp passen deze onvergankelijke sleutelprofielen in elke draad afrastering. Bovendien blijft een natuurlijke begroeiing op de afsluiting mogelijk. De strips kunnen met een ongekende creativiteit en diversiteit door de tuindraad gevlochten worden.

Het eindresultaat is een blindering systeem waarmee de tuinbezitter onbezorgd van zijn privacy kan genieten. Ekoband van Gipea is een product op basis van een duurzaam kunststof, dat gebruikt wordt in tuinafscheidingen. Het wordt gebruikt voor het tijdelijk of permanent dicht maken van gaas of hekwerken. Het bestaat uit flexibele polyethyleen strip. Door het gebruik van een milieuvriendelijke kunststof is het product onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur.


Knip een mal, knip het aantal stroken en weef deze door de afrastering. Knip een gaatje aan het eind van de stroken en maak vast met een ty-rip.
Ekoband wordt geleverd op rol en is verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen voor verschillende soorten gaashekwerk en dubbelstaafmatten. De standaardkleuren zijn groen, grijs en zwart. Andere kleuren en afmetingen zijn op aanvraag. Gipea uw schutting zicht dicht. De oplossing tegen uw inkijk van uw schutting.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen