Tuinpoort dicht met 3-d band 13 meter plus 25 klemmen ZW.

Artikelnummer: Aukube

Dezelfde dag geen inkijk meer van uw buren !

Nieuw , warmte en sfeer, maar vooral privacy in uw tuin! 

De Gipea Designband is aan weerszijden bedrukt met een motief en bestaan uit 100% vormvaste PES. De band is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en bestand tegen UV-straling. Het is zeker geen gewone folie maar een superieur textielweefsel.    

Gipea 3D Band de ideale manier om uw poort af te sluiten met de garantie op privacy.  Goedkoop in aanschaf ! Onderhoudt Vrij ! Snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten !

De vlechtband wordt geleverd op een rol met een lengte van ca. 13 m en een breedte van ca. 19 cm. Eén rol (ca. 2.5 m²) is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat poort met een hoogte van 1.8 meter en een breedte van .090 / 1.00 m.  1 Rol is 13 meter lang en goed voor 2.5 vierkante meter

De montage is kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. Klemmen 190 mm om over de band te schuiven kunnen afzonderlijk bijbesteld worden. 25 st. zwart €9,99


De rollen met een maashoogte van 19 cm zijn de ideale manier om uw poort af te sluiten met de garantie op privacy.

Een zeer strakke uitstraling! Nooit meer Snoeien ! U bepaalt zelf uw design ! Het is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en heel eenvoudig aan te brengen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen