Doelgericht Psychosomatische Fysiotherapie

Beschikbaarheid: Op voorraad (100)

Doelgericht Psychosomatische Fysiotherapie

 

Monique Meerbach en Irene Thijssen vormen samen het ervaren team van Doelgericht Fysiotherapie. Daarnaast werken we nauw samen met diverse freelance specialisten en maken we deel uit van een uitgebreid netwerk van specialisten. Wij stellen ons graag aan u voor!

Als je balans tussen lichamelijke en psychische belasting is verstoord, dan kan dit klachten veroorzaken. De samenhang tussen lichamelijke klachten en psychische overbelasting is niet zo duidelijk. De psychosomatische klachten kunnen komen door: hoog ervaren werkdruk, conflicten, emotionele gebeurtenissen, relationele problemen, verlies van dierbaren of ernstige ziekteprocessen.

 

Psychosomatische therapie Voor wie:

Corona kan ook zorgen voor het out of Balance zijn tussen lichaam en geest Heb je spanning- of stress-gerelateerde klachten? Klachten zoals extreme vermoeidheid, hoofdpijn, nek, rug- en bekkenklachten, druk op de borst of hartkloppingen? Of somber zijn en veel piekeren, moeite met concentreren, lusteloos zijn. Dan is Psychosomatische fysiotherapie iets voor je.

Geloof jij ook in lichaam en geest? Laat ons je dan helpen om in balans te komen.

Wil jij weten hoe onze klanten ons beoordelen? Lees het op onze klanten beoordelen.

Langeweg 7
5076 AH Haaren
06 – 30 88 34 45

website
[email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »