Gipea Tuinafsluitingen + Gipea tuin blindering dat is Direct Privacy

Heeft U meer dan 50 meter nodig, stuur ons een mailtje en wij maken een zo scherp mogelijke prijs voor U!!

Specificaties : Maaswijdte H 50 mm V 200 mm. Voorbeeld: als U 10 matten zou willen bestellen is dat dus 10 x 2,51m = 25,1 meter aan lengte.     Wilt U de prijs door ons laten berekenen, dat kan! Wij maken een gratis offerte op maat voor U en proberen dit altijd binnen 24 uur te doen.

Stuur ons uw mail info@gipea.nl  met:  

aantal meter/ Zwart / Grijs / Groen / aantal hoeken / aantal poorten / Hoogte  / met montage /zonder montage/ Adres / leverdatum / afhalen / laten bezorgen.

 

Dubbelstaafmatten

Onze dubbel staafmatten en poorten zijn allemaal van top kwaliteit. Ze worden standaard verzinkt aangeboden en daarover gecoat in de kleuren zwart, groen of grijs. Wij bieden twee verschillende type staafmatten aan, de 6/5/6 variant en de 8/6/8 variant.

Dubbelstaafmat 6/5/6: Dit type staafmat is zeer stijlvol en goed geschikt voor particulier gebruik. Een goed voorbeeld is voor in de tuin. Het is een goede, stijlvolle mat voor minder geld. (6/5/6 betekent de dikte in mm van de draden.)   Draaddikte horizontaal 2 x ø6 mm. Draaddikte verticaal 1 x ø5 mm.

Warmte en sfeer maar vooral privacy in uw tuin! Bedankt voor uw interesse in Gipea Rosmalen, goede dag mijn naam is Remco de Groot van Gipea. Even kennis maken wie zijn wij: als importeur van afsluitingen voor o.a. gaas hekwerken 4,7 cm. en draad paneel schuttingen 19 cm. brengen wij u innovatie en nieuwe producten voor het afsluiten van uw erfscheidingen Gipea Eko Band is een product op basis van een duurzame kunststof dat wordt gebruikt in tuinafscheidingen. Voor tuinpoorten van Heras Hekwerken 4,7 cm of dubbeldraad panelen met mazen van 19 centimeter.

Na uw oplevering van uw woning heeft u als u dat wenst vandaag uw privacy.

 

Vragen?
T: +31654728214
E: info@gipea.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17.00 uur.