Dubbel staafmatten verzinkt,

Geen producten gevonden...

Prijzen zijn Afhaal prijzen afhankelijk van uw ingevoerd adres, zijn transportkosten circa € 90.00

Gipea uw zoekmachine voor de beste internet aanbieder en de scherpste prijs. 
Deze internet prijzen zijn gebaseerd op:

  1. Zonder Montage. 
  2. Geen maatwerk. 
  3. levertijd binnen 19 dgn.
  4. Bezorgen of afhalen.
  5. Garantie.

 

Dubbelstaafmatten 6/5/6 

Onze dubbel staafmatten en poorten zijn allemaal van top kwaliteit. Ze worden standaard verzinkt aangeboden en daarover gecoat in de kleuren zwart, groen of grijs. Wij bieden twee verschillende type staafmatten aan, de 6/5/6 variant en de 8/6/8 variant.

Dubbelstaafmat 6/5/6: Dit type staafmat is zeer stijlvol en goed geschikt voor particulier gebruik. Een goed voorbeeld is voor in de tuin. Het is een goede, stijlvolle mat voor minder geld. (6/5/6 betekent de dikte in mm van de draden.)   Draaddikte horizontaal 2 x ø6 mm. Draaddikte verticaal 1 x ø5 mm.Dubbelstaafmat 8/6/8: Deze staafmat heeft alles wat je er van verwacht. Hij ziet er stijlvol en robuust uit. En is ook nog eens extra stevig. Met onze scherpe prijzen een echte aanrader voor elk gebruik. (8/6/8 betekent de dikte in mm van de draden.)

Heeft U meer dan 50 meter nodig, stuur ons een mailtje en wij maken een zo scherp mogelijke prijs voor U!!

Productinfo

Gipea standaard

Het zijn de opvallendste kwaliteiten met ronde tussen staanders. Dit decoratieve hekwerk met zijn hi-tech vormgeving wordt steeds vaker toegepast, met name bij particuliere objecten en openbare ruimtes waar veel kinderen komen, zoals dierenparken en speeltuinen.

En dat ligt voor de hand, want mede dankzij de scherpe prijsstelling is het een aantrekkelijk alternatief voor spijlenhekwerk.

Zoals u van Gipea mag verwachten is de afwerking perfect: Verzinkt en desgewenst voorzien van een polyester poedercoating in een kleur naar wens.

Toepassing

Particulier sector - bedrijfsgebouwen - opslagterreinen - onderwijsinstellingen - transport- en distrubutiebedrijven - Speeltuinen, Dierentuinen.