Looppoort Safe Secure vraag uw offerte vandaag!

Geen producten gevonden...

Draaipoort voor brandgangen en achterpaden!

 

wij verzorgen uw graag een offerte: http://www.gipea.nl/contact

 

Deze poorten zijn niet online te bestellen, wij verzorgen maatwerk alleen op offerte basis, zie onze voorwaarden!   De Safe Secure draaipoort is een speciaal voor Gipea Hekwerken ontwikkelde draaipoort voor het afsluiten van diverse in- en uitgangen tussen gebouwen. De Safe Secure is gebruiksvriendelijk, vandaalbestendig en heeft een hoge mate van veiligheid. Al het mogelijke is gedaan om risico’s uit te sluiten. Een goed voorbeeld hiervan is het in de frame geïntegreerde, nauwelijks te forceren deurdranger.  Wanneer de poort op slot zit is de geleidestang van de dranger en de dagschoot van het slot afgeschermd d.m.v. een stalen plaat. Ook zijn er voorzieningen gemaakt dat de scharnieren zijn geborgd, de poort is er dan ook met geen mogelijkheid uit te tillen.

 

Sluiting Safe Secure

Voor extra veiligheid is de Safe Secure voorzien van een vluchtsluiting; u kunt van binnen naar buiten door het gebruik de draaiknop. Het ingebouwde slot is enkel voorzien van een dagschoot en blokkeert de poortvleugel. Om toegang te verkrijgen moet de poortvleugel van buitenaf worden geopend d.m.v. een sleutel. De ingebouwde poortsluiter zorgt voor gebruikscomfort, de te overwinnen weerstand van de dranger wordt onmiddellijk tot een minimum gereduceerd. Dit comfort weten vooral kinderen en ouderen te waarderen.

geluidsarm

Het frame staat op zichzelf uiterst stabiel en wordt voorzien van een aangestorte betonfundatie. Deze wordt niet aan de muur verankerd. Tevens worden de poortpilasters afgevuld met zand en is de sluiting voorzien van een rubber aanslagstrip waardoor deze poort nagenoeg geruisloos sluit.