Gipea Balko Rotan Fix voor uw dakterras

Gipea Geweven poly-rotanstrepen Balkon Fix

 

Bent u op zoek naar een een oplossing voor uw inkijk?  dan hebben we een geschikt aanbod voor u!

Gipea balkon Fix is gemaakt van geweven poly-rotanstrepen!

Een materiaal dat wordt gekenmerkt door een hoge sterkte en weerstand tegen atmosferische omstandigheden zoals vocht, vuil en Uv-straling.

Creëer uw eigen klimaat op het balkon. De Rotan siert uw balkon, beschermt het hele jaar door tegen wind, sneeuw en zicht. Voorkomt dat voorwerpen eruit vallen. We snijden ze op maat van de klant. Screening wordt op rollen verkocht.

Voor het bevestigen van de rotan adviseren wij stalen kabelbinders. Dubbelzijdige screening: het uiterlijk van beide zijden van de screening is hetzelfde.

Maximale afmetingen: 200 cm hoog en 2000 cm lang

 

  • Maatwerk mogelijk stuur uw specificaties per mail [email protected]

    Maatwerk voor uw poorten en balkons.  Ook voor uw bedrijven terrein. Stuur uw aanvraag op naar: [email protected]

  •  

    Let op! Gezien de enorme drukte kan het zijn dat leveringen van maatwerk orders iets langer duren dat u van ons gewend bent circa 5 tot 10 dagen.

     

  • Wanneer u dit doek besteld kan dit niet geretourneerd worden in verband met maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht. Geplaatste orders online kunnen alleen worden geleverd na aanvraag en opdrachtbevestiging van de klant.  
  • Voor uw dakterras & Balkon direct Privacy!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »