Gipea Veranda Fix Comfort

Gipea Veranda Fix Comfort  Verandazeil / terrasoverkapping online bestellen:

Wilt u zelf een terrasoverkapping maken? Een goede keuze, want met een mooie terrasoverkapping geniet u langer van het buitenleven. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om een terrasoverkapping te maken. Bij Gipea zijn wij gespecialiseerd in terrasoverkappingen van HDPE. Deze terrasoverkappingen zijn eenvoudig zelf te plaatsen en bieden diverse voordelen. 

Gaat u zelf aan de slag met het bouwen van een terrasoverkapping, dan begint het bij de keuze van de juiste materialen. Gaat u de terrasoverkapping los in de tuin plaatsen of komt deze bijvoorbeeld tegen een woning of schuur aan te staan? Zodra u deze keuzes heeft bepaald kunt u aan de slag met uw terrasoverkapping.

Wij hebben diverse standaardtypes waarin HDPE winddoek en raamfolie wordt gecombineerd. Naast deze standaardtypes is ook maatwerk altijd mogelijk. U kunt ons uw foto of tekening toesturen en samen met onze specialisten bekijken we dan wat voor uw situatie de beste oplossing is. 

HDPE materiaal:

* Windreductie 90%, * Ademend en houdt regen voor 90% tegen, * Trendy en modieuze kleuren, * Doek en band kleuren geheel zelf samen te stellen, * Eenvoudig schoon te maken met water en groene zeep, * Verkoelende werking 

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Echter het weren van warmte heeft te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

PVC Standard Serge Ferrari Precontraint 705:

* Extra vormvast,* Zijdeglans, * Hoogwaardige kwaliteit in trendy kleuren, * 670 gr/m2, * waterdicht

PVC Exclusive Serge Ferrari 6002:

* Flexibel en duurzaam materiaal voor een grotere ontwerpvrijheid, * Kleuren die perfect passen in een natuurlijke omgeving door matte afwerking en textiellook, * Hoog Comfort, duurzaamheid en extreem vuilafstotend, * 630 gr/m2, * Vlamvertragend, * waterdicht

Raamfolie Cristal Mar:

Transparante PVC folie voor maritieme toepassingen. Bestand tegen schimmel en lage temperaturen. Zeer goede weerstand tegen UV, luchtverontreiniging, zoutnevel, schimmel- en temperatuurveranderingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »