De Gipea Duo Fix (Composiet ) staaflamellen voor draadpanelen schutting

Dit is een hout composiet product. Verpakt per 10 of 20 stuks. Houtcomposiet: Net zo mooi als hout, maar duurzamer Hoeveel gaan er in een paneel, van 2.50 meter breed: 50 stuks.

Gelukkig is er Gipea Duo Fix een toekomstgericht hout composiet materiaal dat de natuurlijke charme van echt hout combineert met de duurzame resistentie van moderne kunststoffen. Een composiet terras of tuinafsluitingen in composiet bieden niets dan voordelen ten opzichte van natuurlijk hout: Gipea Duo Fix hout composiet is op het zicht niet van vol hout te onderscheiden. Houtcomposiet behoudt zijn kleur en uitzicht in alle weersomstandigheden, het rot niet met de tijd, is makkelijk te onderhouden, vorm stabiel en eenvoudig (zelf) te plaatsen

Gipea Duo Fix Composiet staaflamel plaatst u verticaal tussen de mazen van uw hek.
Dit geeft uw tuinafsluiting een zeer exclusieve uitstraling. 

Het is een Europees extrusie product waarvan de oorsprong reeds 50 jaar bestaat namelijk, (hout composiet vlonders). De Staaflamellen worden gemaakt van grondstof tot eindproduct waardoor een uniek Europees product geleverd kan worden. 

Het product Gipea Duo Fix (Composiet) is verkrijgbaar in vier maat varianten: 
35 mm breed  43 mm breed  47 mm breed 
dikte van de lamel is 3 mm
lengte leverbaar van 103 cm tot 203 cm Verpakt per 10 OF 20 stuks.
KLEUREN: WENGÉ BROWN  & GRAPHITE BLACK


De Gipea Duo Fix (Composiet ) privacy toepassing is erg interessant voor afnemers die een draadstaafmatten afsluiting hebben, maar geen onderhoud wensen. Hout composiet is een oplossing voor de lange termijn met de elegante uitstraling van een houten schutting. 

 

VERZENDEN MET DHL MOGELIJK: TOT 153 CM.