Gipea Easy Fix ( Eigen Ontwerp) voor 1, 2 of 3 panelen.

Gipea Easy Fix ( Eigen Ontwerp) voor 1, 2 of 3 panelen.

U maakt een foto van uw gewenste motief, daarna wordt uw gewenste motief door ons afgedrukt op een rol van 26 meter. Afhankelijk van 1,2,3 panelen krijgt u 1 x 2x  of 3 keer een rol van 26 meter.   Het is zeker geen gewone dunne folie maar een superieur textielweefsel. Ons dragermateriaal bestaat uit een vormvaste 100% polyester fleece stof, dus geen PVC of iets dergelijks.

Voorgeschreven garantie van 2 jaar. Er kunnen geen verdere garanties gegeven worden, aangezien de individuele parameters (locatie, zonnestraling, etc.) altijd verschillend zijn en wij er geen invloed op hebben.    De Gipea reclame band aan 1 zijden bedrukt,  Dikte van materiaal 1.02 mm dik.  Bestaat uit 100% vormvaste PES.   Gerecycled polyester is kwalitatief bijna gelijk aan nieuw geproduceerd polyester, maar voor de productie ervan is 59 procent minder energie nodig. De band is weerbestendig en UV werend. De achterkant van dit product is neutraal grijs

Onderhoudt Vrij snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten.
Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen zwart.

26 meter is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat-hekwerk met een hoogte van 2 meter en een breedte van 2,5 m . per per paneel heeft u dus 1 rol nodig.  Voor uw tuinpoort is 10 meter voldoende. 

De montage is kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. Klemmen om de band te bevestigen kunnen afzonderlijk bijbesteld worden. De Gipea Designband past in vrijwel elke tuin met een dubbelstaafmat-hekwerk.      

Ontdek ons product.    

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »