3 D band panorama foto 19 cm

Deze banen vormen samen een geheel voor uw staafmat schutting.

 

Echt fantastisch Een Panorama foto bestaat uit 10 banen die samen een panorama vormen!   Veel goedkoper dan de bekende steenkorven.  De ideale manier om uw schutting af te sluiten met de garantie op een unieke eigen stijl  maar vooral: privacy. 

Panorama 1 paneel     is 1 x 26 meter voor    1 paneel   van 2,60 m x 1,80 m (B x H)
Panorama 2 panelen   is 2 x 26 meter voor    2 panelen van 2,60 m x 1,80 m (B x H)
Panorama 3 panelen   is 3 x 26 meter voor    3 panelen van 2,60 m x 1,80 m (B x H)

 

PRODUCT INFORMATIE 

Het is zeker geen gewone dunne folie maar een superieur textielweefsel. Ons dragermateriaal bestaat uit een vormvaste 100% polyester fleece stof, dus geen dunne PVC of iets dergelijks.  Onderhoudt Vrij snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten. De Gipea 3 D Band Panorama is aan 1 zijde bedrukt, de achterkant is licht grijs. Dikte van materiaal 1.02 mm dik. 

 

MONTAGE

Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen zwart.  26 meter is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat-hekwerk met een hoogte van 2 meter en een breedte van 2,5 m . Per per paneel heeft u dus 1 rol & 20 montage klemmen nodig.     

 

Voor meer info klik hier 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »