Gipea Easy Fix PANORAMA 3 Panelen

 

Dit motief is ontworpen op 3 hek-velden 

 

Product Informatie  

Dit motief is ontworpen op 3 hek-velden waardoor een geheel nieuw en onvergelijkbaar uiterlijk ontstaat.  Panoramische hek-motieven voor een uitstekende prijs-kwaliteit en verhouding!

De Gipea panorama band is aan 1 zijde bedrukt met een motief de achter zijde is grijs en bestaat uit 100% vormvaste PES. De band is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en bestand tegen Uv-straling. Het is zeker geen dunne folie maar een superieur textielweefsel.  De band is weerbestendig en UV werend. Voorgeschreven garantie van 2 jaar. Er kunnen geen verdere garanties gegeven worden, aangezien de individuele parameters van de locatie, zonnestraling, etc. altijd verschillend zijn en wij er geen invloed op hebben.  Ontdek ons product. 

         

MONTAGE

Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen zwart.  26 meter is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat-hekwerk met een hoogte van 2 meter en een breedte van 2,5 m . Per per paneel heeft u dus 1 rol & 20 montage klemmen nodig.  Let op: dit artikel bestaat uit 3 rollen,  1 x links,  1 voor het midden,  1 x rechts die samen het geheel vormen. U heeft dus 60 montage klemmen nodig.
 

Levertijd 7-12 werkdagen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »