Gipea Easy Fix PANORAMA voor 2 Panelen. 

 

Product Informatie  

Dit motief is ontworpen op 2 hek-velden waardoor een geheel nieuw en onvergelijkbaar uiterlijk ontstaat.   Panoramische hek-motieven voor een uitstekende prijs-kwaliteit en verhouding!

De Gipea panorama band is aan 1 zijde bedrukt met een motief de achter zijde is grijs en bestaat uit 100% vormvaste PES. De band is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en bestand tegen Uv-straling. Het is zeker geen dunne folie maar een superieur textielweefsel.  De band is weerbestendig en UV werend. Voorgeschreven garantie van 2 jaar. Er kunnen geen verdere garanties gegeven worden, aangezien de individuele parameters van de locatie, zonnestraling, etc. altijd verschillend zijn en wij er geen invloed op hebben.  Ontdek ons product. 

Let op: dit artikel bestaat uit 2 rollen,  1 x links en 1 x rechts die samen het geheel vormen.
Panorama 2 panelen is 2 x 26 meter voor 2 panelen van 2,60 m x 1,80 m (B x H)          

MONTAGE

Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen zwart.  26 meter is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat-hekwerk met een hoogte van 2 meter en een breedte van 2,5 m . Per per paneel heeft u dus 1 rol & 20 montage klemmen nodig.  
 

Levertijd 7-12 werkdagen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »