Doelgericht Psychosomatische Fysiotherapie

 

 

Monique Meerbach en Irene Thijssen vormen samen het ervaren team van Doelgericht Fysiotherapie. Daarnaast werken we nauw samen met diverse freelance specialisten en maken we deel uit van een uitgebreid netwerk van specialisten. Wij stellen ons graag aan u voor!

 

Voor wie:

Corona kan ook zorgen voor het out of Balance zijn tussen lichaam en geest Heb je spanning- of stress-gerelateerde klachten? Klachten zoals extreme vermoeidheid, hoofdpijn, nek, rug- en bekkenklachten, druk op de borst of hartkloppingen? Of somber zijn en veel piekeren, moeite met concentreren, lusteloos zijn. Dan is Psychosomatische fysiotherapie iets voor je.

Geloof jij ook in lichaam en geest? Laat ons je dan helpen om in balans te komen.

Soms is het ook nodig om iemand te confronteren met wat wij aan het lichaam voelen. Wij mensen staan vaak niet meer in verbinding met ons gevoel. Door te benoemen wat wij voelen aan jouw lichaam, kom je weer terug in verbinding met je gevoel. Dit helpt om lichamelijke klachten te verminderen of zelfs te verhelpen. Gevoelens gaan soms in je lijf zitten.

Je brein is een krachtig instrument. Wij geloven ook dat het brein kan helpen met echte lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan een tennisarm. De ene arm voelt goed, de andere niet. Door te denken aan hoe de goede arm voelt en dit te projecteren op de andere arm, zullen de klachten van de tennisarm sneller verminderen.

Geloof jij ook in lichaam en geest? Laat ons je dan helpen om in balans te komen.

Wil jij weten hoe onze klanten ons beoordelen? Lees het op onze klanten beoordelen.

Langeweg 7
5076 AH Haaren
06 – 30 88 34 45

website
[email protected]