Verzenden & retourneren

Ter informatie:

Uitzonderingen op Retourzending verkeerd besteld door klant.

De onderstaande voorwaarden voor retourzending en annulering laten uw wettelijke rechten onverlet binnen 14 dagen na uw datum van bestelling.

De kosten voor retour verzenden van de producten naar Gipea zijn voor rekening van de klant.

Ingeval van retourzending of retourneren dient u het volgende mee te sturen of mee te nemen:
a) een kopie van de meestuurde (PAKBON) e-mail waarin uw Bestelnummer staat vermeld;
b) een bewijs van levering, welke in uw pakje is bijgevoegd, waarin uw Leveringsnummer staat vermeld;

Ingeval van retourzending per post dient u met het volgende rekening te houden:
1) het kan zeven (7) dagen duren voordat wij uw zending ontvangen;
2) retouren worden binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst (uitgezonderd zaterdag) verwerkt;
3) u dient bij het inpakken van de producten voor verzending per post redelijke zorg te betrachten zodat de producten onderweg niet beschadigd raken;
4) u dient bij het postkantoor een bewijs van terpostbezorging te vragen en dit te bewaren totdat u de koopprijs heeft terugontvangen of de vervangende producten bij u zijn thuisbezorgd.

Toevoeging uitzonderingen retourneren & Uitsluiting van het herroepingsrecht is voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneer baar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die snel kunnen bederven of verouderen;

f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft.

g. Maatwerk op basis van aangeleverde maatvoering klant.

h. Maatwerk producten zoals poort en Gate: voor de 3-d Groot motief en 3-d Panorama producten die u via deze webwinkel op maat koopt volgens de door u ingevoerde specificaties, is het herroepingsrecht niet van toepassing.

  1. U wordt verzocht dit document zorgvuldig door te lezen aangezien hierin de algemene verkoopvoorwaarden worden beschreven van Gipea Online Store, welke geëxploiteerd wordt door Gipea. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van Gipea Online Store en op uw aankopen bij Gipea Online Store.

Deze algemene voorwaarden gelden tussen u en Gipea Nederland, statutair gevestigd te (5349 TG ) Oss Angelenweg 165 E,  ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder KvK-nr. 57694923, geregistreerd te Kamer van Koophandel Brabant onder BTW-nummer  NL001652964B93 hierna te noemen: “Gipea”,

de “Exploitant” of “ons”. Voor klachten, vragen of correspondentie met betrekking tot deze algemene voorwaarden van Gipea Online Store kunt u telefonisch +31654728214 of per e-mail  contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u ook op de contactpagina. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nog eens 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor maatwerk producten en de 3-d Groot motief en 3-d Panorama producten die u via deze webwinkel op maat koopt volgens de door u ingevoerde specificaties, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De onderstaande voorwaarden voor retourzending en annulering laten uw wettelijke rechten onverlet dit inverband met maatwerkproducten.

EEN BESTELLING ANNULEREN

Mocht u dat willen, dan kunt u uw bestelling binnen en tot maximaal veertien dagen na ontvangst van de producten annuleren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Als u voldoet aan deze eïssen, In dat geval betalen wij het volgende aan u terug.

Deze algemene voorwaarden gelden tussen u en Gipea Nederland, statutair gevestigd te (5349 TG) Oss, Angelenweg 165 E, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder KvK-nr.( 57694923 ), hierna te noemen: “Gipea”. btw-identificatienummer  BTW nummer NL001652964B93.   Voor klachten, vragen of correspondentie met betrekking tot deze algemene voorwaarden van Gipea Online Store kunt u telefonisch +31654728214 of per e-mail ( https://www.gipea.nl/contact/ ) contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Ingeval enig deel van de Algemene voorwaarden door de bevoegde rechter onrechtmatig of afdwingbaar worden verklaard, wordt de betreffende bepaling geacht niet langer van deze algemene voorwaarden deel uit te maken en blijven de overige bepalingen in deze algemene voorwaarden onverminderd van kracht.

Op de koopovereenkomst tussen u en Gipea is Nederlands recht van toepassing. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag wordt uitgesloten.

Wanneer u een zelfstandige ondernemer bent of een naamloze vennootschap of een publiekrechtelijk orgaan, geldt dat eventuele geschillen voortvloeiende uit of verband houdende met de koopovereenkomst aanhangig dienen te worden gemaakt bij de bevoegde Nederlands rechter in Amsterdam. Hetzelfde geldt wanneer u na de totstandkoming van de koopovereenkomst naar het buitenland bent verhuisd.

HOE KUNT U MET ONS CONTACT OPNEMEN

Telefoonnummer: +31654728214 lokaal tarief maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur

 

Modelformulier voor herroeping per adres gegevens voor retour van uw bestelling per adres zie onder:

Gipea 
Afdeling Retouren 
Straat: Angelenweg 165 E
Postcode: 5349 TG Oss

Vermeld de volgende gegevens  naam klant , adres gegevens klant , Postcode woonplaats klant

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »