3-D Band 19 cm 1.2 mm dik materiaal

Dezelfde dag geen inkijk meer van uw buren !

 

Productinformatie Gipea Designband, Hout / Steen / Natuur / Italiaans / Kunst.

De Gipea Designband is aan weerszijden bedrukt, 1.02 mm dik.  Bestaat uit 100% vormvaste PES.

De band is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en UV werend. Afhankelijk van de zon gaat u toch een paar tinten verliezen.  Het is zeker geen gewone folie maar een superieur textielweefsel. De vlechtband wordt geleverd op een rol met een lengte van 26 m en een breedte van ca. 19 cm. Eén rol (ca. 5 m²) is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat-hekwerk met een hoogte van 2 meter en een breedte van 2,5 m .     De prijs per meter bedraagt vanaf €3.26.

De montage is kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. Klemmen om de band te bevestigen kunnen afzonderlijk bijbesteld worden. De Gipea Designband past in vrijwel elke tuin met een dubbelstaafmat-hekwerk.      

De band is niet doorschijnend zodat u in een oogwenk privacy creëert met een moderne look binnen en buiten en dient als decoratie in elke tuin.   Gipea voor het afsluiten van Heras hekwerken.19 cm draadpanelen.     

De montage is zeer eenvoudig en het vlechtwerk geeft een warme uitstraling.       Ontdek ons product.    Het is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en heel eenvoudig aan te brengen.   Dezelfde dag geen inkijk meer van uw buren !      Prijs en kwaliteit zijn in verhouding!   Onderhoudt Vrij ! Snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten !   Een zeer strakke uitstraling !     Nooit meer Snoeien !    U bepaalt zelf uw design !

Pagina 2 van 3