Dezelfde dag geen inkijk meer van uw buren !

Nieuw , warmte en sfeer, maar vooral privacy in uw tuin! 

De Gipea Designband is aan weerszijden bedrukt met een motief en bestaan uit 100% vormvaste PES. De band is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en bestand tegen UV-straling. Het is zeker geen gewone folie maar een superieur textielweefsel.    

Gipea 3D Panorama Band is de ideale manier om uw poort af te sluiten met de garantie op privacy.  Goedkoop in aanschaf ! Onderhoudt Vrij ! Snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten !

De vlechtband wordt geleverd op een rol met een lengte van 26 m en een breedte van 19 cm. Eén rol ( 5 m²) is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat met een hoogte van 1.8 meter en een breedte van 2.60 meter.

De montage is kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. Klemmen om de band te bevestigen kunnen afzonderlijk bijbesteld worden.De rollen met een maashoogte van 19 cm zijn de ideale manier om uw poort af te sluiten met de garantie op privacy.

Een zeer strakke uitstraling! Nooit meer Snoeien ! U bepaalt zelf uw design ! Het is onderhoudsvrij, kleurvast, milieuvriendelijk en heel eenvoudig aan te brengen.
Met Gipea kiest u het eigen motief wat past bij uw tuinuitstraling.

Zeer hoge UV-bestendigheid en hoogwaardige optica!
Polyester stof PES privacy streep
Makkelijk te weven zonder gereedschap in Legi, Heras-Adronit u.v.a. hekken
De staartuiteinden worden eenvoudigweg bevestigd met klemrails op de matrashek met dubbele staaf
Een standaard hek element is echter 2,50 m breed. De extra 10 cm is nodig voor een stabiele bevestiging.  De achterkant van dit product is neutraal grijs.

1 Rol is 26 meter lang en goed voor 5 vierkante meter