Montage klemmen 19 cm.

 

Monteren en bevestigen van montage klem. 

Hoe werkt het:   Uw PVC of 3-D band vouwt u aan het einde van de baan om uw spijl heen.    U houdt circa 2 cm over, dan pakt u de montage klem met de grote ronde opening.   Die drukt aan de onderkant over uw vlechtband heen, waarna u met een beetje kracht de klem naar boven over de spijl met de band heen duwt.   Dan klikt u de klem op de spijl, nu is het zaak om de overtollige vlechtband weg te snijden.  DAT KAN HET BESTE MET EEN SCHERP STANLEY MES.    Een tip:  Besteld u altijd wat extra, dit i.v.m. reken fout of breuk, dan kunt u altijd verder. 

Bevestigingsclips 190 mm  /  Deze u klem stabiliseert over de hele band en spijl /  190 mm / voor PVC en 3D vlechtband / zwart /  Weer bestendig En geschikt staaf-Matten met roosterafstand van 19 cm hoog.   Als u wenst stuur ons uw resultaat foto,s  alvast dank en succes met de montage. [email protected] 

De producten van Gipea zijn de ideale manier om uw poort of hek af te sluiten met de garantie op privacy.   Onze zichtlamellen en kunsthagen van zorgen in een handomdraai voor privacy in de tuin. De lamellen beschermen tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Door hun ontwerp passen deze onvergankelijke sleutelprofielen in elke draad afrastering. Bovendien blijft een natuurlijke begroeiing op de afsluiting mogelijk. De strips kunnen met een ongekende creativiteit en diversiteit door de tuindraad gevlochten worden.