Vlechtband van dunne pvc 0.4 mm dik

Gipea Basic line 

Deze pvc band is zeer flexibel en makkelijk te monteren. Het vastmaken gaat met los te bestellen staafklem 19cm 2 x per baan.   18 st. per hek.

 

Gipea BASIC LINE is een Pvc kunststof van 0.4 mm dik product Dun en soepel voor het dichtmaken van hek of poort uit gaas of staalmatten. 

Deze pvc band is zeer flexibel en makkelijk te monteren. Het vastmaken gaat met los te bestellen  klemmetjes 2 x per baan.   18 st. per hek.    Het is onderhoudsvrij, kleurvast, milieuvriendelijk en heel eenvoudig aan te brengen.  1 Rol is 35 meter lang en goed voor 6.65 vierkante meter.   De rollen 19 cm zijn de ideale manier om uw poort of hek af te sluiten met de garantie op privacy, prijs per meter is: €1.01. 


Onze zichtlamellen en kunsthagen van zorgen in een handomdraai voor privacy in de tuin. De lamellen beschermen tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Door hun ontwerp passen deze onvergankelijke sleutelprofielen in elke draad afrastering. Bovendien blijft een natuurlijke begroeiing op de afsluiting mogelijk. De strips kunnen met een ongekende creativiteit en diversiteit door de tuindraad gevlochten worden.