Gipea Easy Fix 3 D band panorama

 

De ideale manier om uw schutting af te sluiten met de garantie op een unieke eigen style maar vooral: privacy. 

Panorama 1 paneel    rol is 26 meter  1 x     2,60 m x 1,80 m (B x H)
Panorama 2 panelen  rol is 26 meter  2 x     2,60 m x 1,80 m (B x H)
Panorama 3 panelen  rol is 26 meter  3 x     2,60 m x 1,80 m (B x H)

26 meter in 10 banen vormen samen een geheel in uw staafmat schutting

Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen. De montage is kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. Klemmen om de band te bevestigen kunnen afzonderlijk bijbesteld worden. De Gipea Designband past in vrijwel elke tuin met een dubbelstaafmat-hekwerk. 

Een standaard hek element is echter 2,50 m breed. De extra 10 cm is nodig voor een stabiele bevestiging. Plaats daarom geen belangrijke elementen in het randgebied. De achterkant van dit product is neutraal grijs, voorbeelden te zien in onze showroom 

Veel goedkoper dan de bekende steenkorven.
Voor een geweldige uitstraling in uw tuin.
Het is zeker geen gewone dunne folie maar een superieur textielweefsel. Ons dragermateriaal bestaat uit een vormvaste 100% polyester fleece stof, dus geen PVC of iets dergelijks.

Voorgeschreven garantie van 2 jaar. Er kunnen geen verdere garanties gegeven worden, aangezien de individuele parameters (locatie, zonnestraling, etc.) altijd verschillend zijn en wij er geen invloed op hebben.

Dikte van materiaal 1.02 mm dik. 
Bestaat uit 100% vormvaste PES.  
Gerecycled polyester is kwalitatief bijna gelijk aan nieuw geproduceerd polyester, maar voor de productie ervan is 59 procent minder energie nodig.
De band is weerbestendig en UV werend. 

Onderhoudt Vrij snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten.