Gipea Easy Fix ( PANORAMA 3 P )

3 panelen 3 x 26  meter 

Dit motief is ontworpen op 3 hek-velden waardoor een geheel nieuw en onvergelijkbaar uiterlijk ontstaat.   Panoramische hek-motieven voor een uitstekende prijs-kwaliteit en verhouding!

De Gipea panorama band is aan 1 zijde bedrukt met een motief de achter zijde is grijs en bestaat uit 100% vormvaste PES. De band is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en bestand tegen Uv-straling. Het is zeker geen gewone folie maar een superieur textielweefsel.    

Let op: dit artikel bestaat uit 3 rollen,  1 x links 1 x midden en 1 x rechts die samen het geheel vormen.  Panorama 3 panelen  rol is 26 meter  3 x 2,60 m x 1,80 m (B x H) Levertijd 7-12 werkdagen.

Mogelijk in Effen kleuren of  blad,  steen en hout motieven.

De ideale manier om uw schutting af te sluiten met de garantie op een unieke eigen style maar vooral: privacy. 

 

Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen. De montage is kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. Klemmen om de band te bevestigen kunnen afzonderlijk bijbesteld worden. De Gipea Designband past in vrijwel elke tuin met een dubbelstaafmat-hekwerk. 

Een standaard hek element is echter 2,50 m breed. De extra 10 cm is nodig voor een stabiele bevestiging. Plaats daarom geen belangrijke elementen in het randgebied. De achterkant van dit product is neutraal grijs, voorbeelden te zien in onze showroom 


 

Het ecologisch schoonste textieldrukproces ter wereld! 
Veel goedkoper dan de bekende steenkorven.
Voor een geweldige uitstraling in uw tuin.

De Gipea 3 D Band is aan 2 zijden bedrukt, 
Dikte van materiaal 1.02 mm dik. 
PET-flessen zijn een waardevolle grondstof!
Wat kun je doen met oude PET-flessen?
Bestaat uit 100% vormvaste PES.  
Gerecycled polyester is kwalitatief bijna gelijk aan nieuw geproduceerd polyester, maar voor de productie ervan is 59 procent minder energie nodig. 


Het is zeker geen gewone dunne folie maar een superieur textielweefsel. Ons dragermateriaal bestaat uit een vormvaste 100% polyester fleece stof, dus geen PVC of iets dergelijks.    Onderhoudt Vrij snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten.  Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen zwart.  26 meter is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat-hekwerk met een hoogte van 2 meter en een breedte van 2,5 m . Per per paneel heeft u dus 1 rol nodig.  
 

De band is weerbestendig en UV werend. Voorgeschreven garantie van 2 jaar. Er kunnen geen verdere garanties gegeven worden, aangezien de individuele parameters (locatie, zonnestraling, etc.) altijd verschillend zijn en wij er geen invloed op hebben.  Ontdek ons product. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »